Τι είναι το project2030.gr;

Είναι ένα δείγμα του πως όταν έχεις πείσμα, όρεξη, γνώσεις και κυρίως ευκαιρίες μπορείς να εξελιχθείς, να δημιουργήσεις να χτίσεις μέσα και έξω από τη χώρα σου ένα μέλλον που θα είναι καλύτερο και για σένα και για τον κόσμο γύρω σου.

 

Αυτούς τους ανθρώπους θα γνωρίσουμε στο Project 2030GR και εκείνοι θα μοιραστούν μαζί μας σε πολλές διαφορετικές συζητήσεις τις δικές τους ιστορίες και το πώς κατάφεραν να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα.

 

Οι φιλοδοξίες και οι προσδοκίες της νέας γενιάς κάθε άλλο παρά στάσιμες έμειναν όλη αυτή την περίοδο. Μετά από μια δεκαετή κρίση που στοίχισε στην οικονομία και την παραγωγικότητα των νέων και παρά το προσωρινό πάγωμα που προκάλεσε η πανδημία, οι νέοι βρήκαν το βηματισμό τους και ήρθε η ώρα να διαμορφώσουν τη νέα κανονικότητα, όπως αυτοί την οραματίζονται.

 

Το project2030.gr αποτελεί ένα δυναμικό οργανισμό, όπου νέοι και νέες θα συναντιούνται μιλώντας για την επαγγελματική τους καθημερινότητα, για όσα θέλουν να πετύχουν, για την έμπνευση και την προσήλωσή τους. Το project2030.gr Youth Forum είναι ένας διαρκής ζωντανός οργανισμός στον οποίο η εμπειρία κάθε νέου θα αποτελεί ένα κομμάτι στη διαμόρφωση της επόμενης μέρας και σε αυτή την εθνική προσπάθεια κανείς δεν περισσεύει, κανείς δεν μπορεί να μείνει εκτός.