ΠΑΝΕΛ - ΘΕΜΑΤΙΚΗ

Νέοι που διαπρέπουν στην Ελλάδα και το Εξωτερικό

ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΟΜΙΛΗΤΗΣ

Κυριάκος Μητσοτάκης

Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Παύλος Μαρινάκης

Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ

Κατερίνα Σαντίκου

Η Κατερίνα ίδρυσε την Workathlon, η οποία αποτελεί την λύση στην στελέχωση προσωπικού φιλοξενίας με τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης, με αποστολή να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να βρουν, να καλλιεργήσουν και να προσλάβουν τα καλύτερα ταλέντα. Πάνω από 45.000 υποψήφιοι και 390 εργοδότες συνεργάζονται με την Workathlon, η οποία έχει λάβει την 1η θέση στον 2ο διαγωνισμό εκκίνησης του MIT Enterprise Forum Greece, το βραβείο του 7ου διαγωνισμού «Καινοτομία & Τεχνολογία» και το 1ο βραβείο «Judge’s Award» του προγράμματος Reload Greece Challenge ‘17. Συμμετέχει στο πρόγραμμα NBG Business Seeds της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, ενώ από τις αρχές του 2020 είναι Techstars | Hub71 απόφοιτος και μέλος του Hub71, του παγκόσμιου τεχνολογικού οικοσυστήματος που βρίσκεται στο Άμπου Ντάμπι.

Σταύρος Tσομπανίδης

Ο Σταύρος αναγνωρίζεται από διεθνή μέσα ως ένας από τους πλέον φερέλπιδες νέους στην κατηγορία της Βιομηχανίας στη χώρα μας και η Phee αξιοποιεί τα φύκια από τις ακτές για να τα μετατρέψει σε αξεσουάρ που ταξιδεύουν στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Τα ιδιαίτερα προϊόντα που δημιουργεί η PHEE διακινούνται στην Κεντρική Ευρώπη, στις σκανδιναβικές χώρες, στην Ιταλία, ενώ ήδη η ομάδα του Σταύρου Τσομπανίδη έχει προχωρήσει σε επιχειρηματικές συμφωνίες με εταιρείες στην Ιαπωνία που χρησιμοποιούν ήδη παραδοσιακά τα φύκια στην καθημερινότητά τους. Έχει οργανώσει εκδηλώσεις(Pioneers Athens) και διαγωνισμούς επιχειρηματικότητας (StartupBus, CruiseINN) σε μια προσπάθεια να προσελκύσει τo ενδιαφέρον των νέων Ελλήνων επαγγελματιών γύρω από την επιχειρηματικότητα. Το 2018 συμπεριλήφθηκε από το περιοδικό Forbes στην λίστα 30U30, η οποία προβάλλει τα πρόσωπα πίσω από τις πιο ανερχόμενες καινοτομίες στον κλάδο της βιομηχανίας σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Ανθή Μητράκου

Η Ανθή το 2012 ίδρυσε στο Σικάγο την δική της επιχείρηση μαζί με την αδερφή της. Είναι εκδότης του «Portes Magazine» που ασχολείται με την προώθηση της Ελλάδας, των Ελλήνων σχεδιαστών και του ελληνικού πολιτισμού. Παράλληλα είναι συνεργάτης του «Εθνικού Κήρυκα» και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του «Ariston Foundation».

Γιώργος Σπαθής

Ο Γιώργος είναι συνιδρυτής της εταιρείας “Speakit” μια νέα εταιρεία στελέχωσης, εξειδικευμένη στην κάλυψη θέσεων ξενόγλωσσης εξυπηρέτησης πελατών. Kύριος συνεργάτης για πάνω από 15 πολυεθνικές σε όλη την Ευρώπη και μεγάλες ελληνικές εταιρείες στο χώρο των contact center και μάλιστα με την πρώτη χρονιά σε περίοδο πανδημίας. Η εταιρεία βοήθησε πάνω από 500 άτομα να βρουν εργασία σε μια πολύ δύσκολη περίοδο παγκοσμίως. Η εταιρεία έχει δημιουργήσει και εξελίξει ένα εξαιρετικό περιβάλλον εργασίας, ιδανικό για νέες και νέους επαγγελματίες στο χώρο του hr, στο οποίο μπορούν να εξελίξουν τις ικανότητές τους και να πάρουν πολύτιμες εμπειρίες.

Εύα-Μαρία Σαρηγιαννίδου

Η Εύα είναι Senior Business Strategist και ιδρύτρια της εταιρείας «Thrive Exclusive Management Solutions», η οποία παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα της οργάνωσης και της υλοποίησης πωλήσεων σε διάφορους κλάδους εμπορίου και παροχής υπηρεσιών, με έμφαση στο χώρο της υγείας. Υποστηρίζει επιχειρήσεις με σκοπό να αυξήσουν τις πωλήσεις τους και να βελτιώσουν τη λειτουργικότητα τους. Αξιοποιεί εργαλεία στρατηγικού σχεδιασμού και ειδικά εκπαιδευτικά προγράμματα με σύγχρονα τεχνολογικά μέσα. Έχει σχεδιάσει μια καινοτόμα μεθοδολογία εκπαίδευσης σε τεχνικές πωλήσεων, φέρνοντας άμεσα αποτελέσματα και βελτιώνοντας  παράλληλα την εμπειρία του πελάτη. Παράλληλα συμμετέχει σε εθελοντικές δράσεις αναλαμβάνοντας ρόλους επικοινωνίας, fundraising, και οργάνωσης εθελοντών.